Spaik

Detachering

Vanuit Spaik Detachering helpen we bedrijven uit de wijde regio (Moerdijk, Botlek, Europoort, Antwerpen) aan kwalitatief vakkundig geschoolde arbeidskrachten. Goed en breed opgeleid zijn is een voorwaarde, maar daarnaast verwachten we van onze Spaikers een bepaalde arbeidsethos. Wij vinden het belangrijk dat ze betrouwbaar zijn. Op tijd komen, gemotiveerd in hun werk en het belang van de klant zien, zijn daar enkele voorbeelden van. 

Spaik investeert in mensen. We denken mee over hoe ze zich het beste kunnen ontwikkelen, helpen ze om nieuwe dingen te leren en steken veel energie in people-management. Onze Spaikers worden door ons opgeleid tot de allerbeste allround-monteurs. Dat betekent dat ze breed inzetbaar zijn. Met deze visie en strategie kunnen we ons onderscheiden. Een opdracht niet begrijpen of de verkeerde mensen op de verkeerde opdracht zetten, levert irritaties op en is niet efficiënt. Het kost tijd en tijd kost geld. Het is onze uitdaging om met de inzet van een Spaiker de hoogste effectiviteit te leveren.

Werkgevers verwachten een flexibele inzet van hun menselijke middelen. De selectie en begeleiding van werknemers kost veel tijd en geld. Spaik Recruitment & Detachering wil een betrouwbare partner zijn die deze zorg succesvol uit handen van de ondernemer neemt. Alles draait om goede communicatie tussen werknemer en werkgever. Voldoen aan de verwachting van beide partijen en problemen vroegtijdig signaleren. Die extra aandacht kan Spaik juist leveren.

Spaik Recruitment & Detachering
Hinder 4
3251NK Stellendam
06-50652094

Contact

Spaik

Zernikeweg 1
3241 MG
Middelharnis

(06) 5065 2094
info@spaik.nl

OTYS Recruiting Technology © Copyright 2024 Spaik | Sitemap | Privacy |