Spaik

Onze werkwijze bij sollicitatie

Heb je een vacature bij ons gezien of wil je vrijblijvend kennismaken? Vul dan ons contactformulier in. Je kunt je ook gelijk inschrijven als kandidaat. Je staat dan gelijk in ons systeem.

Natuurlijk kun je ons ook telefonisch benaderen. We bespreken dan in het kort je CV en motivatie en wanneer wij denken dat jij bij een functie past, maken we een persoonlijke afspraak om de zaken verder in detail door te nemen met elkaar.

Spaik stelt nooit kandidaten voor die we niet persoonlijk hebben gesproken. Dat is een bewuste keuze: zo hebben wij goed inzicht in wat jou drijft en wat jij verwacht van een werkgever. Daarnaast kunnen we op basis van het gesprek een uitstekende motivatie geven aan onze opdrachtgever waarom jij past in die functie.

Uitspreken van verwachtingen en procedure
Bij Spaik staat eerlijkheid centraal: verwacht van ons geen verkoopverhaal over de baan om jou te overtuigen. Als gelijkwaardige gesprekspartner creƫren wij heldere verwachtingen. Na onze persoonlijke ontmoeting geven we aan waar we je kunnen voorstellen. Daarna houden we je op de hoogte van de procedure van onze opdrachtgever en koppelen wij zijn reactie terug.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Inschrijven

Schrijf u in en reageer direct op onze actuele vacatures!

Inschrijven

Vacatures
inVertrouwelijk
inBerkel en Rodenrijs
Onze klanten

Contact

Spaik

Zernikeweg 1
3241 MG
Middelharnis

(06) 5065 2094
info@spaik.nl

OTYS Recruiting Technology © Copyright 2024 Spaik | Sitemap | Privacy |