Spaik

UW VACATURE, ONZE KRACHT!

Zoals wij onze kandidaten persoonlijk willen leren kennen, willen we ook kennismaken met onze opdrachtgevers. We willen niet alleen exact weten wat de vacature of opdracht inhoudt qua functie, maar ook de omgeving en de cultuur proeven. Alleen op die manier bereiken we een resultaat voor de lange termijn.

Hoe komt u aan de juiste kandidaat? Spaik werkt met verschillende methodes:

 • No cure no pay-recruitment
  Met deze dienstverlening wordt u volledig ontzorgd in uw vacature. Het enige dat u bij deze vorm nog zelf dient te doen, is een gesprek voeren met de door ons geselecteerde kandidaten. Het is daarna alleen nog een kwestie van kiezen welke kandidaat het wordt. Die kandidaten worden door ons actief ‘gehunt’. Wij zijn er in gespecialiseerd om de beste kandidaten te vinden en te enthousiasmeren om bij u aan de slag te gaan. En mochten we daar niet in slagen, dan is alle geïnvesteerde tijd en aandacht voor rekening van ons. 
  Meer info: No cure no pay 
 • RPO
  RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Spaik wordt (een verlengstuk van) uw eigen HR-medewerker en neemt (bepaalde onderdelen van) de wervingsprocedure uit handen.
  Spaik zorgt ervoor dat kandidaten de vacature bij uw bedrijf gaan vinden. Bovendien is het mogelijk om u te ondersteunen in het voeren van sollicitatiegesprekken. RPO is een zeer geschikte en betaalbare service voor het MKB.
  Meer info: Recruitment uitbesteden (RPO)
 • Detachering
  Heeft u tijdelijk personeel nodig? Dan krijgt u een van onze Spaikers te ‘leen’. Geen werkgeversverplichtingen, maar wel volwaardige arbeidskrachten. En voor een betaalbaar tarief!
  Meer info: Detachering

Contact

Spaik

Zernikeweg 1
3241 MG
Middelharnis

(06) 5065 2094
info@spaik.nl

OTYS Recruiting Technology © Copyright 2024 Spaik | Sitemap | Privacy |